Pàgines

diumenge, 31 de gener del 2010

Pic del Martell - Breathless - 30/01/2010

Via de escalada clàssica, força bonica tot i que una mica bruta de vegetació en alguns trams.
El mes complicat de la via ha estat la entrada, es clar que el tercer llarg no l'hem fet ja que ens hem canviat a la "Retorno Mágico" per un error al anar a petar a la segona reunió. Per tant ens hem perdut el que sembla ha de ser mes bonic de la via, el tercer llarg.
1er. Llarg: Al peu de la via, que comença quan la paret canvia de rumb (Est cap a Nord-Est)posa el nom però mal escrit, diu "Breathers". Comença amb un placa amb fissura a esquerra que ajuda força ja que es pot encastar i posar material d'assegurament per tal de eliminar el factor 2.Continua cap a la esquerra per un diedre molt brut de vegetació, fins que passant per sobre de unes palmeres del Garraf (protegides) trobem la frontissa encastada a la fissura del diedre del segon llarg. La reunió real, amb dos parabolts i anelles es una mica mes a la esquerra, però la repisa es molt mes còmoda en aquest lloc, per tant munto reunió amb un tascó, un Friend i la frontissa fent passar-hi un cordino de 6 mm.
2on. Llarg: El fa la Carme (Mika), diedre també amb vegetació. El fa amb facilitat i va col·locant material a tort i dret. Quan arriba al final, poc abans de la reunió, ha de anar a esquerra ja que troba una selva. Se'n va un xic massa i acaba muntant la reunió en la de la via "Retorno Mágico", equipada amb un cordino en pont de roca, una cadena en pont de roca i un parabolt en bon estat.
3er. Llarg: El fa la Eli, però com que ja no sabem del cert on estem, ho fa una mica al tun-tun. Passa de llarg una reunió amb dos parabolts amb anelles, dos xapes i algun buril rovellat i segueix una mica mes amunt fins a trobar una cadena i un cordino fent pont de roca en una immensa roca, que quasi no ens la deixa veure quan arribem. La repissa es força còmoda, però no sabem on punyeta estem.
4at. Llarg: El faig jo (Lobogris) passant per tota la vegetació del final de paret. Vaig buscant les roques grans perquè em permetin fer passar la corda el mes lluny possible de la selva, així evito frec innecessari i enganxades a la mateixa.
Munto reunió en una roca foradada amb un Friens, un tascó i un Pont de roca.
Al poc arriben la ELi primer i la Carme desprès.Una magnífica vista de la platge de Castelldefels i cap avall.Retorn: Es fa buscant un camí que es situa cap al Oest, per tant un cop abandonem el lloc de la última reunió, pugem buscant la sortida cap al Oest i tirant un xic a la esquerra. El trobem fàcilment, desprès de caminar uns 200 m. Les fites son força grosses i contínues. Només i ha un lloc que es perdedor i una altre mes abaix ja que una forta caiguda de pedres quasi ha esborrat el camí. Al pujar ja varem perdre'l un parell de cops.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada